dissabte, 15 de juny del 2019

El sarampión "podría resurgir con toda su fuerza" por el descenso de la vacunación




La pallola podria tornar a sorgir pel descens de les vacunes, la pallola és una malaltia perillosa que es transmet a través de l'aire, aquesta malaltia sol afectar més els xiquets xicotets, algunes de les seues característiques són: febre, malestar, congestió nasal, conjuntivitis, tos i una granellada roja i esguitada.

Abans que es desenvolupara la vacuna contra la pallola, la malaltia matava entre dos i tres milions de persones a l'any a tot el món. En l'actualitat, continua causant més de 100.000 morts a l'any. En el 2000 els Estats Units va prendre la decisió de llevar la malaltia de la pallola ja que per un temps no es van veure xiquets o adults afectades, no obstant això en l'actualitat molts països que també havien eliminat la malaltia estan experimentant brots preocupants de pallola.

“Un número molt xicotet de persones té contraindicacions mèdiques vàlides per a la vacuna contra la pallola, com certes immunodeficiències, però quasi totes poden ser vacunades amb seguretat. Si les taxes de vacunació continuen disminuint, els brots de pallola poden tornar-se encara més freqüents.”



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada