dimarts, 9 de maig del 2017

Un investigador assegura tenir la fórmula matemàtica per a poder realitzar viatges en el temps

L'investigador assegura que els viatges en el temps poden existir i que és possible explicant-los usant una equació matemàtica, encara que dubta que algú construïsca una màquina perquè funcione. Diu que de moment no és possible construir una màquina del temps perquè es necessiten materials que encara no s'han descobert.


El científico Ben Tippett
El científic Ben Tippett



Ben Tippett, professor de Matemàtiques i Física en el campus Okanagan de la UBC, va publicar recentment un estudi sobre la viabilitat del viatge en el temps. Tippett, especialitzat en la teoria d'Einstein de la relativitat general, estudia els forats negres i la ciència ficció quan no està ensenyant. Usant matemàtiques i física, ha creat una fórmula que descriu un mètode per a viatjar en el temps.

El temps ha de ser simultani a les altres tres dimensions. La divisió de l'espai en tres dimensions, amb el temps en una dimensió separada per si mateixa, és incorrecta, diu Tippett. Les quatre dimensions han de ser imaginades simultàniament, on diferents adreces estan connectades, com un continu espai-temps.

Per a la seua recerca, Tippett va crear un model matemàtic d'un TARDIS (Traversable AcausalRetrograde Domain in Space-estafe). Ho descriu com una bambolla de la geometria espai-temps que transporta el seu contingut cap a arrere i cap a avant a través de l'espai i el temps mentre recorre un gran camí circular. Aquesta es mou a través de l'espai-temps a velocitats majors que la velocitat de la llum, permetent que es moga cap a arrere en el temps.



Noticies relacionades


Video
 










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada