martes, 9 de mayo de 2017

Es retira el rus Guennadi Padalka, l'astronauta que més temps ha estat a l'espaiEl Centre de Preparació de Cosmonautes (CPC) ha anunciat la decisió del rus Guennadi Padalka de 58 anys d'edat, de retirar-se, és el cosmonauta amb més temps a l'espai.

Diu que s'ha cansat, que no te feina, això va dir decebut a l'agència TASS i que volia participar en una sisena missió a l'Estació Espacial Internacional (EEI), però veia que no tenia opcions.

Serguéi Krikaliov (director el programa de pilots de l'agència espacial russa) deia que és una pena, quan un home està ben preparat i no pot fer el que vol.

Lonchakov explica que en el CPC no consideren tan malament la renúncia de Padalka, perquè al 2017 va elegir un nou equip que inclou molts cosmonautes, els quals no han viajat mai al cosmos.

És considerat l'heroi de Rússia des de 1999, va ser elegit per a la llista de candidats a astronauta en 1991 i finalment per primera vegada, va viatjar a l'espai en el 1998 i va superar el rècord de 803 dies a l'espai

No hay comentarios:

Publicar un comentario