dilluns, 22 de maig del 2017

Aire net i electricitat al mateix temps

Un estudi d'investigadors de Brussel·les han descobert un aparell per a poder generar electricitat i netejar l'aire al mateix temps.

Aquest mètode funciona mitjançant un petit aparell, que inclou dos cubiculums que estan separats per una membrana. L'aire és purificat en un costat, mentre que en l'altre es produeix gas hidrogen a partir d'una part dels productes de degradació. Aquest gas hidrogen pot ser emmagatzemat i usat més tard com a combustible. Ja hi ha autobusos que utilitzen aquest aparell.

L'objectiu és netejar l'aire i produir energia alternativa. Aquests catalitzadors són capaços de produir hidrogen i descompondre les substàncies contaminants de l'aire. Verbruggen, un científic d'aquest equip i els seus companys han descobert que l'obtenció d'hidrogen és possible i de forma més eficient utilitzant l'aire contaminat. És un procés relativament senzill.

S'està treballant en xicotets aparells, però es preveu fer aparells més grans. Verbruggen i els seus col·laboradors estan treballant així mateix en la millora dels materials emprats en el dispositiu per a optimitzar al màxim.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada