dijous, 11 de maig del 2017

L'EXTRAORDINARI CAS DE NOAH

Noah és un xiquet d’actualment quatre anys, va nàixer amb tan sols un 2% de funció cerebral a causa de la poca massa encefàlica i l’excés de líquid cefaloraquidi que tenia. Els metges al assabentar-se d’aquesta anomalia durant l’embaràs, van advertir als seus pares de que tindria una vida molt dura, amb discapacitat tant mental com física.


Un altre cas paregut és el que li va ocórrer a un estudiant de la Universitat de Sheffield amb un coeficient intel·lectual de 140. Aquest es queixava de mal de cap, i al tenir el cap un poc més gran de lo normal, el seu professor i metge va voler esbrinar que és el que li passava. Després de proves, Lorber es va adonar que el cap del seu alumne era pràcticament líquid cefaloraquidi en lloc de més “massa gris”.

Com ja hem vist, es pot donar l’ocasió de passar totalment desapercebuda aquesta anomalia, que és el que li va passar a una dona de Virgia, la qual va nàixer amb mig cervell però no es van adonar fins els 27 anys, quan ja va tenir una carrera universitària i una vida totalemnt normal.




Notícia Original

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada