dilluns, 1 de desembre del 2014

Venenos para curar el cerebro.

  Un equip d'investigadors a Barcelona va trobar mètodes naturals per tractar l'Alzheimer i altres tipus de malalties relacionades amb el cervell. Es tracta de la creació de molècules similars al verí d'insectes per utilitzar-les com a nous fàrmacs. Ja han experimentat amb verí d'abella, aranya, escorpí i altres animals.
 

El seu treball més recent és un nou pèptid, un component del verí d'abella. A diferència de l'original, aquest no és tòxic però aconsegueix arribar al cervell, de manera que es podria fer servir per transportar un fàrmac. El seu principal objectiu seria ajudar a atacar els glioblastomes, tumors cerebrals molt difícils d'eliminar; això a causa que en els últims 50 anys ha estat difícil tractar aquestes malalties.







 Noticia  Original:

Noticia relacionada:
Noticia relacionada:
Noticia relacionada:

2 comentaris:

  1. Gema, molt bona notícia, em sembla molt interesant ja que ens informa de solucions per al cap.

    ResponElimina
  2. Em pareix una noticia molt interessant, ja que les malalties cerebrals són molt difícils de tractar i moltes no tenen cura sinó és amb algun producte tradicional que no sempre ajuda i que de vegades ens perjudica més. Els recursos naturals per a la cura d'aquestes malalties són escassos i la iniciativa de donar a conèixer aquests recursos em pareix bona idea.

    ResponElimina