dilluns, 1 de desembre del 2014

Una susbtància química derivada dels brots de brócoli rebaixa els símptomes del autisme


Els resultats d’un xicotet estudi clínic sugereixen que una susbtància derivada dels brots de brócoli, i coneguda majoritariament per sels seus aparents efectes anticancerígens, pot disminuir de manera significativa els símptomes de comportament més típics de les personas amb autisme.

índex.jpeg

El estudi ha sigut processat per científics en l’ Hospital Pediátric de Massachusetts, i en l’ Escola de Medicina de la Universidad Johns Hopkins, en Baltimore, Maryland, totes estas entitats en Estats Units, es va fer sobre 40 xics adolescents i homes jóvens, entre els 13 i els 27 anys, amb un autisme moderat.
L'equip del Dr. Paul Talalay ha constatat que molts dels que van rebre una dosi diària d'aquesta substància química, el sulforafano, van experimentar millores notables en les seves interaccions socials i en la seva comunicació verbal, juntament amb descensos en els seus comportaments repetitius.
Link original

Link relacionat

Video relacionat

2 comentaris:

  1. Em sembla una notícia molt interessant, ja que m'agradat molt el contingut.

    ResponElimina
  2. Em sembla una noticia molt interessant i pràctica, ja que la gent amb autisme i la gent que els rodegen ho passen molt malament i hi han pocs tractament que pugen ajudar-los. Des de el meu punt de vista crec que és una noticia molt original i que pot ajudar a molta gent amb problemes d'autisme.

    ResponElimina