dimarts, 16 de desembre del 2014

El clima canvia i les ovelles disminueixen


Les ovelles de la raça silvestre Soay s'han tornat més petits, asseguren els científics britànics que els vénen estudiant, afirmen que la culpa d'això la té el clima.




Les ovelles habiten a l'illa Hirta, a l'arxipèlag escocès de St. Kilda, i en concret
han perdut un cinc per cent del seu volum en l'últim quart de segle, la pèrdua de pes i grandària és, segons ells, un exemple de com el canvi climàtic pot contrarestar la selecció natural, que hauria afavorir un cos més gran. Els experts van trobar a més que aquests prototips d'ovelles no creixen tan ràpid com antigament, i van comprovar que els més petits tenen bones possibilitats d'arribar a adults.

Les ovelles haurien tornar més grans, ja que les més grans tenen més possibilitats de sobreviure i reproduir-se que les petites ", Els nostres descobriments han resolt un disbarat que ha turmentat als biòlegs durant anys: per què les prediccions no encaixen amb les observacions. Es ha vist que els processos evolutius i ecològics es entrellaçat de manera complicada, i ara tenim una manera d'especificar la contribució precisa de cada un d'ells

Vidio:

Noticia Original:

Noticia relaciona:
Noticia relaciona:
Noticia relaciona:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada