dimarts, 13 d’octubre del 2015

Quasi el 50% del coure que s'utilitza a Europa és reciclat

Segons l'International Copper Study Group (ICSG) una gran quantitat del coure que s’utilitza hui en dia és reciclat. La seua demanada ha crescut moltíssim amb les noves tecnologies, i que aquest siga reciclat minimitza l’impacte mediambiental en la seua producció.

Produint coure reciclat aconseguim emetre 40 milions menys de tones de CO2 a l’atmosfera i a més, es consumeix un 85% menys d’energia elèctrica, la qual cosa suposa un gran estalvi. Per afegiment, el coure reciclat conserva les seues característiques intactes (diferència amb altres minerals), per tant, es pot utilitzar en totes les aplicacions d’aquest.

El International Copper Study Group (ICSG) és una organització intergovernamental que reuneix representants de la industria del coure, les associacions i els governs. El representant europeu és L’Institut Europeu del Coure (European Copper Institute - ECI), fundat al Regne Unit en 1996. Té la seua central a Brussel·les i sorgeix de l'associació entre les principals companyies mineres del món, les empreses fonedores i semitransformadores i la indústria europea del coure. Aquests augmenten i propugnen els mercats de coure per les seues característiques tècniques i la seua prestació a una millor qualitat de vida.

Notícia original

Informació relacionada:
- Reciclatge del coure
- Com es recicla el coure?


Vídeo:

2 comentaris:

  1. Aquesta és una molt bona noticia, ja que si es recicla el coure, es redueix molt l'impacte medioambiental. Produïr coure reciclat suposa reduir les emisions de CO2 a 40 milions de tones menys, açò suposa un gran avanç. També com diu el text, es consumeix un 85% menys d'energia eléctrica, el que supose un estalvi d'energia. Tot són beneficis, perquè a més el coure reciclat presenta les mateixes característiques que el normal. És fantàstic que la majoria del coure que s'utilitze siga reciclat, ens du a una millor qualitat de vida.

    ResponElimina
  2. Aquesta és una bona noticia, pel simple fet de que si al reduir el coure, les propietats d'aquest es mantenen intactes i es pot seguir utilitzant com a tal, i ademés s'emeten 40 milions de tones de CO2 menys de les que s'emeten de normal i es consumeix un 85% menys d'energia elèctrica com diu el text, açò suposa un gran estalvi per a nosaltres i per al planeta.

    ResponElimina