dimecres, 8 de gener del 2014

Un vaixell s’enfonça i aboca combustible en front de la costa de Palamós

Segons Protecció Civil, el pesquer que s’ha inundat prop de la costa de Palamós, ha abocat al mar combustible que ha deixat una taca però lluny de la platja.
Aquets combustible no afecta a la població, mentre que la seua elimiació continúa, el qual es deixa evaporar fins que l’inspector de Capitania Marítima no ho valore.

En la zona hi estan treballant embarcacions de la Policia Local de Palamós, un vaixell de Sirius de Salvament marítim i Protecció Civil voluntaria del poble del costat. El primer s’encarrega a netejar la zona, llevant així els objectes. Al mateix que s’intenta endreçar el pesquer anomenat Nou Riu Verd. A més, s’han unit també els bomber acuàtics de la Generalitat.

Protecció Civil continúa tinguent en alerta el Pla Accidental de les Aigües Marines (Camcat) fins que s’adreçe el pesquer, s’elimine la taca i puguen contenir la fuga.

L’accident a seigut ocasionat per el xoc amb una roca situada a uns kilòmetres Sant Feliu de Guíxols i els seus set tripulans han sigut rescatats il•lesos.


Noticia original

Noticies relacionades:
-El declivi de sardines al Pacífic
-La ciutat de la basura


2 comentaris:

  1. L'accident que s'hi conta en aquesta noticia mha soprés ja que havia sentit parlar de la inundació d'un vaixell prop de la costa de Palamós, però no hi coneixia les conseqüencies que
    aquesta inundació hi havia tingut. La taca que a deixat deuria de estar pronte bes neta hi així tornar a dispondrer d'una mar sana i rica en sal.

    ResponElimina
  2. Una notícia debastadora, ja que els residus que hi deixen els accidents petroliers al mar són molt preocupants per a la biodiversitat de la zona afectada, espere que s'hi encarreguen de netejar la zona tant prompte com siga, perqué el medi ambient hi ha que tractar-lo amb certa fragilitat, ja que a causa dels nostres errors hi produïm greus impactes que a la vegada hi som capaços de corregir.

    ResponElimina