dilluns, 6 de gener del 2014

Un protector natural en el cervell contra els danys del cannabis

En el món la subtància més consumida es el cannabis. Per això s’investiguen els seus efectes i cada vegada es coneixen en més profunditat els efectes mèdics de l’ingredient actiu, el tretahidrocanabinol (THC).L’investigació a descubert que és una propia substància que produeix el cervell, alque pot bloquejar algund dels efectes psicotròpics que produeix el cannabis.

Un investagor espanyol, Rafael Maldonado, després d’uns quans anys de treball, explica que la pregnenolona ja era coneguda però el que no sabia la gent eren els seus efectes sobre el cannabis. Aquest esteroide, quan es consumeix cannabis, para els efectes deletéreos de la marihuana. Aquesta es capas de llimitar d’alguna manera els danys que produeix aquesta droga sobre el cervell.

Una española implicada en la investigació, explica que aquest component que frena els efectes del THC podria ser molt important en el desenvolupament de tratament d’intoxicaciño del cannabis, a la mateixa hora que permitira realitzar nous estudis de les seues propietats..Tots aquests estudis s’han provat en rates però igualment es podien subministrar en humans per via oral.

Fabricaren un fàrmac per a “protegir” el cervell però aquest mateix produeix efectes secundaris. Però gracies aquest invent es podràn disenyar de nous que podràn evitar que apareguen efectes secundaris al consumir cannabis.


Noticia original

Noticia relacionada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada