dimarts, 15 de desembre del 2020

Més de 300 hospitalitzats a l'Índia per una malaltia desconeguda










La malaltia desconeguda ha afectat a més de 300 persones a la ciutat índia d'Eluru. Entre els afectats hi ha xiquets, alguns de només quatre anys. Les autoritats locals van assenyalar en un primer moment que l'origen dels problemes de salut es podria trobar en la contaminació de l'aigua potable o de l'aire, però cap d'aquestes hipòtesis no s'ha confirmat.

"Hem descartat la contaminació de l'aigua i de l'aire com a causa. Les mostres d'aigua es van enviar a analitzar i no s'hi ha trobat contaminació. Les mostres de sang dels pacients s'han enviat al laboratori. No s'hi ha detectat cap infecció vírica. Tots els pacients són negatius de covid-19. És una malaltia misteriosa i només les anàlisis del laboratori revelaran de què es tracta", ha afirmat el ministre de Salut.

Els afectats pateixen principalment nàusees, convulsions, desmais i pèrdua de consciència i, segons un responsable mèdic de l'Hospital d'Eluru, "els que s'han trobat malament, especialment els nens, han començat a vomitar de cop després de queixar-se de coïssor als ulls". Les autoritats han enviat a la zona equips mèdics especialitzats per investigar les causes del problema.


NOTICIA ORIGINAL

NOTICIA RELACIONADA 1

NOTICIA RELACIONADA 2


VIDEO RELACIONAT:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada