dimecres, 30 de desembre del 2020

El consum de begudes alcohòliques en el confinament per la pandemia.




Una investigació ha examinat els patrons de consum de alcohol desde la vida anterior a la pandèmia fins a la vida amb les restriccions imposades per evitar la COVID-19.

L’equip de Sitara Weerakoon, del Centre de Ciències de la Salut de la Universitat de Texas en Houston, Estats Units, va analitzar les dades de 2.000 adults recopilats en la primavera del 2020 i referents a les emocions derivades dels canvis en el dia a dia i restriccions.
A més es va recopilar informació sobre el temps d’estudi que passaven a casa, la quantitat de membres de la família, episodis que haguessin tingut o que tenen actualment de depressió i els hàbits de consum de begudes alcohòliques classificant-los segons la quantitat d’ingesta. Basant-se en aquestes dades, es va averiguar que el 32% de tots els subjectes tingueren episodis de borratxera durant el confinament i el 60% de bevedors compulsius augmentaren el consum d’alcohol, mentre que sols 28% dels bevedors no compulsius ho feren.

També varen averiguar que quan més temps passaven a casa, majors eren les probabilitats d’un consum danyí d’alcohol.



Noticia original: https://noticiasdelaciencia.com/art/40518/el-consumo-de-bebidas-alcoholicas-en-el-confinamiento-por-la-pandemia

Noticies relacionades:

La pandemia ha disparado la compra de alcohol.

Confinamiento por COVID-19 impulsa un marcado aumento del consumo de alcohol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada