dimarts, 15 de desembre del 2020

Febre, nàusees i marejos, els efectes secundaris d'una infermera que va participar en els assajos de la vacuna de Pfizer


La infermera Kristen R. Choi explica en un article, publicat en The Journal of the American Medical Association, la seua experiència com a voluntària en els assajos de la vacuna de Pfizer-*BioNTech contra el coronavirus, en el qual diferencia la seua reacció a la primera dosi, amb un lleuger dolor en el braç i la segona dosi del preparat, amb la qual va tenir febre alta, nàusees i marejos.

La vacuna de Pfizer té dues dosis, la primera no va molestar quasi però en la segona, el seu braç ràpidament estava adolorit en el lloc de la injecció, molt més que la primera vegada i al final del dia, es vaig sentir marejada, destemprada, amb nàusees i un mal de cap terrible. La seua temperatura era de 37,4 ° C i a la nit es va despertar i es va prendre la temperatura, el termòmetre marcava 40,5 °C. Desprñés va baixar a 37,5 °C de temperatura, però l'endemà, tots els símptomes havien desaparegut, excepte la inflor de l'espatlla i que continuava adolorit el lloc de la injecció.

Aquests són els efectes adversos en el grup d'intervenció d'adults de 18 a 55 anys després de rebre la segona dosi: fatiga (75%), mal de cap (67%), esgarrifances (33%) , dolor muscular (25%), febre (17%) i dolor articular (17%). L’infermera afirma que tots els que reben la segona dosi tindran aquestes o més reaccions.

Notícia original

Notícia relacionada 1

Notícia relacionada 2


 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada