dissabte, 5 de juny del 2021

Persones autèntiques

 



Després que el seu fill fou diagnosticat com autisme sever intentaren aplicar altres mètodes abans d’internar-lo a un centre, la parella Barry i Samarhia Kaufman inventaren noves formes per solventar el desorde nerurològic.

Aquest nou mètode va resultar efectiu, ja que el seu fill va portar una vida com qualsevol altre xiquet d’aquelles edats. Aquest mètode fou anomenat SON-RISE, on es basa amb la unió de les conductes exclusives o repetitives dels nens, a un espai tranquil ja que aquest afavoreix al desenvolupament social i emocional.

Aquest mètode fou aplicat a moltes famílies especialment dirigit als pares per evitar que forcen vincles massa profunds.A més s’hi pretén flexibilitzar el cervell d’aquests que ho pateixen, crear noves maneres de pensar, percebre i viure les relacions amb altres persones.





 


1 comentari:

  1. M'ha paregut molt interessant aquesta notícia, ja que l'autisme és una enfermetat que afecta a molta gent i la qual es molt complicada de tractar. De segur que mètodes com aquest ajuden a moltes altres persones amb aquesta enfermetat.

    ResponElimina