divendres, 8 de març del 2019

El cavallet de mar i el peix agulla podrien arribar a estar en perill d’extinció al Mediterrani.


En aquests últims temps tan la població de cavallets de mar com la dels seus familiars, els peixos agulla, han vist afectada la seua població a les zones del Mediterrani degut a diferents accions provocades per culpa dels éssers humans.

Algunes d’aquestes accions són, per exemple la pesca accidental d’aquests, a més, en moltes ocasions quan es pesquen de forma accidental en volta de ser tornats al mar el que es fa és vendre’ls per a aquaris, utilitzar-los per a elaborar medicina tradicional o fins i tot per ser utilitzats en l’elaboració d’amulets religiosos o decoratius.

Aquestes accions són les causants que en total en els últims anys s’haja perdut al voltant del 30% de la població de tant cavallets de mar com de peixos agulla. Açò a produït que la llista Roja d’espècies Amenaçades haja arribat a la conclusió de que més del 15% de les espècies totals en el Mediterrani és troben quasi amenaçades.

Per poder evitar l’amenaça que estan sofrint aquests animals s’han dut a terme diferents lleis i accions per protegir-los, però els experts consideren que no hi seran suficients degut a que aquestes no estan suficientment controlades per les autoritats o no tenen castics greus.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada