dimecres, 19 de desembre del 2018

Així es el cervell d'un psicòpata


La psicopatía és un poc més difícil del que sugereix aquesta associació. No tots els delinqüents són psicòpates.
El metge ha realitzat una revisió científica d'altres estudis publicats i ha aplegat a la conclusió que el cervell dels psicòpates és diferent. La investigació apunta que l'estrès emocional en la infància esta exposada a la sobremaduració d'algunes regions cerebrals com un sistema de protecció contra el patiment, però acaba dificultant també la gestió de les emocions.

La complexitat de la psicopatia transcendeix als estereotips. De fet, un estudi publicat el 2013 a la revista Journal of Forensic Science, ja advertia que Lecter no era molt realista. El van anomenar "un psicòpata d'elit, que exhibeix nivells exagerats d'intel·ligència”.
La rama de conductes diferents és amplia, però tots els psicòpates coincideixen en una cosa: les alteracions cerebrals que els diferencien d'altres individus sense aquest trastorn. Van revisar més de 400 articles científics en què s'havia analitzat el cervell de les persones amb psicopatia a través de ressonàncies magnètiques. Aquesta revisió ha conclòs que el cervell dels psicòpates presenta una maduració accelerada de diverses regions cerebrals relacionades amb el processament emocional i el cognitiu. El cervell dels psicòpates és diferent des del punt de vista anatòmic i funcional. Hi ha diferències en les àrees que processen la cognició i el raonament i en les que processen l'activitat emocional. La connexió entre aquestes dues àrees falla.

NOTICIA ORIGINAL


NOTICIA RELACIONADA 1


NOTICIA RELACIONADA 2


VIDEO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada