dijous, 30 de novembre del 2017

UNA DONA PERD LES DOS CAMES PER EL ATAQUE DELS GOSSOS DEL VEI






Una dona de 82 anys va ser atacada per dos gossos dissabte passat quan tornava de missa en Covelo (Pontevedra) . Els animals, de raça dog de Bordeus, la van arrossegar diverses desenes de metres i li van arrancar un peu. En l'hospital vigués Álvaro Cunqueiro ha hagut de ser operada d'urgència i se li han amputat les dos cames fins al genoll. El seu estat és d'extrema gravetat.


La Guàrdia Civil ha iniciat una investigació a l'amo dels dos gossos. A més, ho han denunciat per la via administrativa al mancar els gossos de microxip i cartilla sanitària i també per no estar inscrits en un registre, tindre autorització per a la seua possessió ni tindre contractat un segur, com és obligatori per a les espècies catalogades com potencialment perilloses. L'amo dels cans, que han sigut portats al centre provincial d'acollida i protecció d'animals, haurà de comparéixer quan siga requerit pel Jutjat d'Instrucció 2 de Ponteareas, que s'ha fet càrrec de la causa.


A més, per a la retirada dels animals, es va desplaçar un veterinari que va sedar els gossos, com a mesures ‘’preventides’’ a fi de ‘’garantizar’’la seguretat de les persones que van acudir a arreplegar-los. L'amo no va oposar resistència, segons han indicat estes mateixes fonts.



NOTICIA ORIGINAL

NOTICIA RELACIONADA 1

NOTICIA RELACIONADA 2








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada