divendres, 1 de març del 2013

Una japonesa d'uns 114 anys d'edat es converteix en la persona més major del món

El diari Yomiuri, ens va informar sobre un nou Rècord Guinness. Aquest nou rècord es tracta de Misao Okawa, una dona d'uns 114 anys que aconsegueix ser la persona més major del món.

Misao, va nàixer el 5 de Març del 1898. Aquesta dona es va casar en 1919 i va tindre tres fills. Dels tres fills sols viuen un home i una dona, els quals tindràn sobre uns 90 anys.





Actualment viu a l'oest d'Osaka, i ens assegura que el secret d'aguantar tants anys és menjar de manera saludable. A més, quan estava recibint el reconeixement, va bromejar diguent: 'Tant he viscut? Què extrany!'

Yomiuri ens detalla que eixe mateix dia, abans de rebre el reconeixement, com qualsevol altre dia, Misao es va alçar a les 7 del matí i després de desdejunar pa, un plat de verdures i un dolç, va fer un passeig amb la seua cadira de rodes.

Okawa assumeix el nou rècord de la longetivitat femenina després de la mort el passat Gener d' una altra japonesa, anomenada Koto Okubo amb 115 anys.
Fins ara, la persona més major del Japó, un país que compta amb una de les majors esperances de vida del món, és Jiroemon Kimura, un home amb 115 anys que viu a l'oest de Kyoto.

Notícia original.

Notícies relacionades:
Koto Okubo, la japonesa que amb 115 va morir el passat Gener.
Jiroemon Kimura, un home amb 115 anys.


Vídeo:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada