dimarts, 12 de novembre del 2019

EL VIRUS DEL SARAMPIÓ DESTRUEIX LA MEMÒRIA DEL SISTEMA INMUNITARI



Al 2017 van morir més de 110.00 persones en tot el món a causa del virus de sarampió. Aquest virus provoca uns efectes de tos, febre… fins i tot de neumonia.

Per aquesta enfermetat existeixen vacunes segures i econòmiques però dos estudis de ciències diuen que no sols hi ha prou en aquesta vacuna sinó que també hi ha que prevenir la inmunitat col·lectiva.

Sinc Velislava Petrova explica que és la primera vegada que s’utiliutza la genòmica per a crear un mapa del sistema inmunitari en resposta al sarampió, que va funcionar. Els resultats que han eixit a 77 xiquets del Països Baixos, mostra que pot paralitzar la inmunitat contra el virus i les bacteries a llarg plas. 
En el estudi que han realitzat, van comprobar que el virus havia desaparegut, dos mesos després de les infeccions.

La investigació publica en un de les dos de ciències, croncretament en el Science Immunology, expliquen el perquè els xiquets agafen enfermetats després del sarampió.

La reducció de les tases de vacunacions està provocant un augment de persones amb infeccions del sarampió, el qual també podria agafar-se altres infeccions com la grip entre altres.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada