divendres, 8 de novembre del 2019

El combustible, nova substància estupefaent?





Les drogues sempre han sigut un sistema de diversió molt temptador entre els joves de entre 15 i 20 anys, però, i si no tenen els medis per a aconseguir suficient substància per abastir el seu cos?

Molts d’ells han aplegat a robar als seus pares o a petites tendes per aconseguir un poc de diner i intercanviar-lo, però hi ha altres que no es passen tant de la ratlla i busquen noves tècniques per a llevar-se l'anomenat ‘’mono’’ o síndrome d'abstinència , una d'elles, descoberta fa molt poc de temps, es el combustible. El combustible té uns efectes molt pareguts als efectes del popper.

Els joven obrin el dipòsit de les motos o dels cotxes i respiren la olor que desprèn aquest fins que no poden més, aleshores, apreten el coll de tal forma que les substàncies químiques que conté la gasolina no puguen ixir cap a fora i hajen de anar per els pulmons a la sang, i de la sang, directament, al cervell. Aquest procés crida molt l'atenció dels addictes a altres substàncies, ja que genera una sensació de mareig intens i relaxa tots els músculs del cos fent que semble que se t’haja dormit el cos, al igual que s’adorm una cama o una mà. Últimament la quantitat de persones que ho consumeix és molt preocupant, ja que és molt roïna i el efecte dura tan sols uns 5-10 segons, pel qual quan passa aquest temps, ho tornen a repetir perquè els ha agradat i necessiten més.

Haurem de prendre mesures percatades, ja que els joves son el futur del planeta i si no ho arreglem prompte, el problema es farà molt més gros i no es podra arreglar.

Notícia original: notícia pròpia

Notícia relacionada

Explicació popper

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada