dilluns, 10 d’octubre del 2016

"Les emissions totals també es deuen a accions de la nostra vida quotidiana."

Quasi la meitat de les emissions totals són a causa de les accions quotidianes. Quan més augmenta l'economia del pais, més augmenten el porcentatge d'emissions totals.
Una gran causa de l'emissió és el cotxe, ja que quasi tot el món l'utilitza més d'una vegada al dia, també estan els avions, que són altre factor de l'augment de l'emissió.




Deuriem reduir fins un 90% de les emissions, però per fer això possible haurem de dur a terme una sèrie de canvis en la nostra vida quotidiana. 
Hi ha dos mites de l'emissió total; el primer són els avions ja que trasmiteix un 2%. El segon són els envasos de plàstic són molt contaminant, per aixó deuriem de reciclar, ja que els aliments si es podreixen poden arribar a ser més contaminants que qualsevol metà.


La gent sap que el canvi climàtic està succeint, i s'està incrementant. Deuriem estar preocupats perquè el futur podria ser desagradable. 
Deuriem de dur a terme els canvis el més aviat possible i conseguir entre tots un món més agradable. 






3 comentaris:

  1. La veritat que estic totalment d'acord amb que deuriem contribuir a disminuir l'emissió de gasos. Simplement pel fet que poc a poc la situació empitjorarà i a tots ens agradaria trobar un món amb bones condicions. A més aquest efecte cuase l'efecte hivernacle la qual cosa fa que les temperatures augmenten i per tant causa alguns efectes com la sequera. Ací et deixe una notícia relacionada amb un dels factors més perjudicials en l'emissió de gasos, els vehicles.
    http://www.btv.cat/btvnoticies/2016/01/26/generalitat-crea-impost-emissions-co2-vehicles-privats/

    ResponElimina
  2. Em pareix una notícia molt interessant, ja que molta gent no sap el mal que fa al medi ambient quan agafa el cotxe cada matí en lloc d'agafar altre transport més rentable i que contamine menys i així contribuir en un bé comú.

    ResponElimina
  3. Aquest article m'ha paregut molt interessant perquè encara que la gent sap que contamina no ho te en compte i poca gent es preocupa per disminuir la contaminació.

    ResponElimina