diumenge, 23 d’octubre del 2016

Mèxic contra la contaminació

Mèxic ha optat per combatre la contaminació mitjançant EcoBici, un sistema que et torna fins un 25% del preu d'una bicicleta, moto/cotxe elèctric, davant del Servici de Administració Tributaria ( SAT). Gràcies a aquesta reforma ha augmentat notablemenet l'ús de la bicicleta i també gràcies  a la construcció dels carrils bici. 

Pareix ser que Mèxic realment s'ha conscienciat sobre el perill de la contaminació i ha preferit la compra dels cotxes elèctrics fent augmentar la seua venta fins un 43% segons un estudi de la Asociació Mexicana de la Insdutria Automotrius ( AMIA).
Dins d'aquest plan també s'inclou la opció del pagament del  Impost Especial sobre Producció i Servici (IEPS) mitjançant bonos d'emissions de carboni, un mecanisme per reduir les emissios de gasos del efecte hivernacle.
Noticia
Relacionades


1 comentari:

  1. Em sembla interessant aquesta notícia, ja que en pocs països es prenen mesures per intentar disminuir les emissions de gasos a l'atmósfera i Mèxic ho ha aconseguit mitjançant les bicis, desenvolupant carrils bici i facilitant a la població l'obtenció d'una bici.

    ResponElimina