divendres, 7 d’octubre del 2016

CAP A UNA VALÈNCIA SOSTENIBLE

Resultat d'imatges de efecte hivernacleL'ajuntament de València ha signat un compromís amb Greenpeace per a fer de València una ciutat sostenible. Comprometent-se a reduir, l'any 2030, les emissions de gasos, que propicien l'efecte hivernacle.
Resultat d'imatges de efecte hivernacle




Pel que fa a plans de mobilitat, actualment València ocupa el tercer lloc entre les 6  
principals àrees metropolitanes de l'Estat espanyol, així i tot el Govern Municipal pensa revisar tots els plans de mobilitats que s'estan aplicant en la ciutat.

Arribaren a l'acord de començar millorant la mobilitat, ja que és un dels factors més importants, sense oblidar que hi ha altres causes responsables de l'emissió de gasos. És per això que han decidit reduir el 20% d'emissions, així com utilitzar el 20% d'energia de fonts renovables.


Ara bé, perquè tot açò ocórrega haurien de disminuir un 12,5% de recorreguts actuals amb cotxes i motos. És a dir, utilitzar més la via pública així com pujar als cotxes almenys 2 persones i als autobusos mínimament 17.


1 comentari:

  1. Aquest post està molt ben redactat, a més a més és una notícia molt bona.
    El fet que València arribe a un acord amb greenpeace és fantàstic. Si es complira també anar amb transport públic i utilitzar menys el cotxe seria més fàcil però això costarà molt d'aconseguir

    ResponElimina