dimecres, 23 d’abril del 2014

un respir

Els boscos tropicals d’indonèsia alberguen una gran biodiversitat d’espècies animals com vegetals, plantes superiors i inferiors, a hores d’ara esta greument amenaçada i especialment l’orangutan , ja que aquest viu a aquestes selves i estan sent arrasades per a la obtenció d’oli de palma per a la producció de productes alimentaris, a més de altres per a l’obtenció de fusta per a paper.

El causant d’aquesta desforestació és nestlé per a obtindre oli de palma per a produir kit-kat i altres productes com gelats etc, nestlé desforesta a l’any grans extensions fent retrocedir l’hàbitat dels orangutans, a més de altres empreses que també talen per obtindre aquest oli per a produir sabons com H&S jhonnson & jhonnson, que segons uns informes estarà extint d’ací uns 20 anys en estat salvatge, sinó es prenen mesures series per a preservar el seu habitat.

Altra de les grans preocupacions que hi ha es la tala massiva per a obtindre paper , l’empresa asiàtica pulp and paper, industries del joguet etc, abusen d’aquesta selva tan important per al planeta com per a nosaltres mateixa.


noticia principal
noticia secundaria
noticia secundaria

1 comentari:

  1. he llegit aquesta noticia més que res perque perque m'ha paregut extranyat la foto i m'ha paregut graciosa, però despres de llegir aquesta noticia i veure lo que esta repercutin aquest comersos en el bosc d'Indonesia me desilucionat molt i es que no entenc com no poden fer tot açò d'una forma mes moderada o fer un bosc artificial per poder conseguir els recursos que nesessiten per conseguir fer aquest productes, tota alternativa deuria ser bona per intentar no extingir cap especie

    ResponElimina