dilluns, 9 de novembre del 2020

Questionats i amb més grasses: el negre futur dels batuts i barretes per a perdre pes.


La meitat de les dones i homes pateixen sobrepès o obesitat, els batuts i barretes per a aprimar-se poden ser una valuosa ajuda per a la salut, o un negoci de futur. La primera opció ha estat desmentida per un anàlisi de la OCU en 2017, en el que donaren a probar 8 barretes substitutives a 200 persones: la conclusió fou que les millor valorades eren les menys aconsellades. Eel sabor triunfa i aquest negoci, tal vegada, ja no tinga futur i es pujen els preus.
 
La Unió Europea aplicarà en 2022 un nou reglament pel qual els productes per perdre pes seran més cars i menys sabrosos. Kelly Johnston resumía: “Es probable que les propietats sensorials de la nova formulació incomoden als consumidors. A més, la vida útil d’alguns productes podría veure’s disminuida o, simplement, farà que la seua venda siga inviable”.

La directiva 96/8/CE de la Comissió, estableix que l’aport energètic diari d’aquests deu estar entre unes 800 i 1200 kilocalories. S’hauria d’ingerir al dia almenys 4 dels primers o 8 dels segons per a arribar a l’aport energètic. Però es dóna per fet que es canvien sols per tres menjades. Aquesta directiva diu quants nutrients ha de dur. Per exemple les proteïnes, quasi la meitat del producte deuràn ser proteïnes. Fet que encarirà el producte.La nova normativa augmentarà el mínim de grases bones que durà. Açò aportarà sabor i textura als aliments, però farà que disminuisca la palatabilitat del producte. Aquests deurien dur menys del 5% de sucres i molts els superen convertint-se en xocolatines.

Falten 2 anys per a l’entrada en vigor de la nova regulació i la indústria segueix movent fils per no haver d’aplicar-la.

Notícies relacionades:

Por qué no es conveniente abusar de las barritas para adelgazar - Hola

Cuidado con el consumo excesivo de batidos de proteínas - abc 

 

 Notícia original: Cuestionados y con más grasas: el negro futuro de los batidos y barritas para perder peso

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada