dilluns, 2 de novembre del 2020

Més de 500 introduccions a Espanya: així va començar el malson del COVID-19.

 



Dies després del partit entre València i Atalanta,es va descobrir que Bèrgam era un dels principals focus de contagi a Europa. La propagació del COVID-19 ja era incontrolable. Alguns dels 2.500 valencianistes que van viatjar a Milà van contraure el virus i van contagiar als seus, obrint la porta de la pandèmia de bat a bat pel Llevant peninsular.


Els científics també suggereixen un paper rellevant de la Setmana de la Moda de Milà, celebrada del 18 al 24 de febrer amb visitants espanyols, i de la fira internacional d'art contemporani ARC a Madrid, inaugurada el 27 de febrer en IFEMA, el mateix recinte firal madrileny que un mes després estaria reconvertit en un hospital per a malalts de covid.
Com uns pocs casos poden convertir-se en milers en solo unes setmanes.El seu informe assenyala que la variant SEC8 es va introduir prompte des d'Itàlia per València i Madrid, i possiblement per altres ciutats, i es va disseminar ràpidament gràcies a diversos esdeveniments de superdispersión local, com un funeral a Vitòria el 23 de febrer, amb més de 60 persones infectades entre els assistents i els seus contactes pròxims.


L'informe recorda que el cas més antic de covid a Espanya va ser el d'un home de 69 anys que va tornar el 30 de gener d'un viatge a Nepal i va morir el 13 de febrer per pneumònia en un hospital de València.Ni en els estudis epidemiològics ni en les nostres anàlisis aquest pacient va generar cap cas secundari”, expliquen els científics. Aquell cas procedent de Nepal “no va deixar rastre”, segons els investigadors,es a dir que eol primer cas a aEspanya es de Valencia.




2 comentaris:

  1. Todavía no puedo creer que no sé por dónde empezar, me llamo Juan, tengo 36 años, me diagnosticaron herpes genital, perdí toda esperanza en la vida, pero como cualquier otro seguí buscando un curar incluso en Internet y ahí es donde conocí al Dr. Ogala. No podía creerlo al principio, pero también mi conmoción después de la administración de sus medicamentos a base de hierbas. Estoy tan feliz de decir que ahora estoy curado. Necesito compartir este milagro. experiencia, así que les digo a todos los demás con enfermedades de herpes genital, por favor, para una vida mejor y un mejor medio ambiente, comuníquese con el Dr. Ogala por correo electrónico: ogalasolutiontemple@gmail.com, también puede llamar o WhatsApp +2348052394128

    ResponElimina