dissabte, 11 de febrer del 2017

Ciutats intel·ligents


Els propis ciutadans són el factor que contribueixen al creixement de les ciutats, que cada vegada creixen a un ritme més elevat. Els mateixos ciutadans són els que s'encarreguen de fer que aquest hàbitat siga un lloc perfecte per a viure.

Amb sort, avui en dia comptem amb l'ajuda d'una tecnologia molt avançada i amb aquesta creen un lloc que temps enrere pensaven que no podia parèixer un lloc de pel·lícules de ficció i avui en dia aquesta idea es pot fer realitat. Aquest concepte és el que nosaltres anomenem 'Ciutats Intel·ligents' o 'Smart Cities', un projecte on els propis ciutadans poden gestionar el seu hàbitat en mans de la tecnologia.

El primer pas que hem de dur a terme per a poder crear una ciutat intel·ligent és representar la idea de la pròpia ciutat. En aquest cas, Espanya compta amb el suport de la multinacional de Tecnologies de la informació. Aquestes ciutats representen el concepte de les urbes del futur a través de la tecnologia.

Els objectius d'aquestes ciutats són millorar la qualitat de vida dels habitants, augmentar l'eficiència dels serveis públics, incrementar la participació dels ciutadans, millorar la sostenibilitat mediambiental i, a més a més, augmentar les oportunitats de treball en les empreses.
A més a més, aquestes ciutats el mateix ciutadà és el que amb la tecnologia obté i gestiona els serveis de la ciutat.


Noticia original
Noticia relacionada
Noticia

Video relacionat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada