martes, 28 de febrero de 2017

Encontren 7 planetes similars a la Terra

Aquests 7 planetes nous, giren al voltant d'una menuda estrela anomenada la Trappist 1, situada a 40 anys llum de la Terra.
Es la primera vegada que es troben exoplanetes molt similars a la terra que giren sobre una mateixa estrela i que estiguin fora del nostre sistema solar. Podem afirmar que te semblances perquè hi ha la possibilitat de encontrar aigua i vida.
L'estrela es diu Trappist 1, nombrada així segons algunes fonts pel nom del telescopi, però altres i diuen que es diu així per una cervesa elaborada en alguns monestirs de Bélgica. Les característiques d'aquest serien una masa equivalent a la décima part del Sol y menys de 4000 graus de diferencia amb aquest. Respecte a la distancia amb els exoplanetes es similar al nostre sistema, ja que alguns planetes estan en zones habitables on l'aigua està liquida i també una temperatura adequada.
Podríem afirmar que en termes astronòmics està relativament prop, però amb la tecnología actual hi es imposible d'arribar. La expedició mes llunyana va ser a 5 hores llum que hi va ser a Plutó.
Segons afirma la NASA en comunicats aquests descobriments no confirmen l'existència de vida, però si les condicions òptimes.
Aquests planetes giren al voltant de l'estrella enana roja entre 1.5 i 12 dies, ja que estan molt més prop de ella que la Terra del Sol.

Noticia Original


Noticies Relacionades
Noticies Relacionades


Video:

No hay comentarios:

Publicar un comentario