dissabte, 4 de març del 2017

La NASA proposa un camp magnètic per a que Mart recupere els seus mars.

Científics de la NASA han proposat un projecte fet per Jim Green, per a facilitar les misions a Mart i poder en un futur habitar en ella.
Mart va tindre un camp magètic que protegia l'atmòsfera, fa molts millons d'anys aquesta va desapareixer, i va pasar de ser un lloc més calid i humit a un més fred i inhabitable.

Per superar aquest problema,Green i un panell d'investigadors suggerixen que per mitjà de la col·locació d'un escut de dipol magnètic en el punt Mars L1 Lagrange, es podria formar una magnetosfera artificial que comprendria tot el planeta, protegint-ho així del vent solar i la radiació.
Creien que era un plà fantàstic, pero ells no es resisitiren per continuar amb el projecte.
Per a provar esta idea, l'equip d'investigació va conduir una sèrie de simulacions usant el seu magnetosfera artificial proposta, per a veure quin seria l'efecte net. El que van veure va ser que si ho feren a gran escala a Mart, la seua atmòsfèra conseguiria un nou equilibri.

Com resultat, l'atmosfera de Mart naturalment s'espessiria amb el temps, la qual cosa conduiria a moltes noves possibilitats per a l'exploració i colonització humanes. També podria provocar una espècie d'efecte hivernacle, calfant l'atmòsera i fentque el gel d'aigua en les capes polars es derretixca, i provocar així una sèptima part dels oceans.



VIDEO:







NOTICIA ORIGINAL
NOTICIA RELACIONADA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada