jueves, 2 de marzo de 2017

Falta de luz sobre la factura electrica.Feia gairebé una dècada que el preu de l'electricitat no arribava a nivells tan alts a Espanya. El megavatio-hora va costat el doble( un 96% més) que el mateix mes de l'any passat, malgrat que la demanda va ser només un 7´4% més elevada que fa un any


Segons dades de l'organisme regulador del mercat eléctric espanyol i portugués, diuen que es el gener més car de la història. Aquest fort increment es va produir coincidint amb alguns dels dies més freds registrats al país en les últimes decades, el que col-locara a moltes families en una mala situació.

El ministre d'Energia va admetre públicament que, en aquestes circumstancies, podriem acabar pagant 100 euros més de llum a final de l'any.


La indignació popular va portar a la Fiscalia del Civil del Tribunal Suprem a obrir una investigació. El govenr va donar la culpa a un ámpli consum d'electricitat innecesaria, a més de la forta ona de fred polar, van al.legar l'augment del cost dels hidrocarburs i una suposada absència de plutja i vent.
Video:

No hay comentarios:

Publicar un comentario