dijous, 2 de març del 2017

Un cocodrilo muere apedreado por un grupo de visitantes del zoo de Túnez

Un cocodril del zoològic Balvedere de Túnez es va morir a causa de una hemorragia interna provocada per una pedra de gran tamany, la qual va ser llançada per un grup de visitatnts. Aquests agresors encara no han sigut identificats.
El cocodril va apareixer mort aquest dimats deprés de que li llançaren grans pedres prop de l'ull. Ennaifer (director del zoològic) asegura que altres animals com els lleons i els hipopotams també van ser agredits de la mateixa forma, i tambés va afirmar que aquest comportament era habitual en els seus visitants. Finalment va dir que era impossible tindre un vigilant per a acada especie que viu al zoològic, ja que hi viuen 150 espècies.




Aquest incident es va produir poc després de la mort de l'últim hipopótam conegut com Gustavito,va morir a causa de que un grup de gent el va apallisar.
La Secretaria De Cultura ho va definir com un atac portat a terme per "persones sense escrúpuls i sense escrupuls per la vida animal"

Gustavito ademés de ser l'últim hgipopótam, va ser el segon espècimen que més públic va atraurer al zoo. Aquest zoo a partir del 2009 a causa d'aquestos incidents va decidir suspendre la compra d'epècies exòtiques, així que Gustavito no serà substituit per ninguna altra espècie.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada