diumenge, 2 de desembre del 2012

La NASA detecta gel i materia organica en Mercuri,


Mercuri, el planeta més proper al sol, conté gel i matèria orgànica congelada als cràters del seu pol nord. La NASA ha presentat avui evidències que ho demostren, trobades per el Messenger, la primera sonda que ha orbitat Mercuri.

A l`agència espacial dels EUA els científics creuen que tant l'aigua freda i la matèria orgànica, van ser dipositades en Mercuri milions d'anys enrere per cometes o asteroides que varen colisionar amb el planeta .

"L'explicació que millor encaixa amb les dades que hem recollit és que " no hi ha matèria orgànica ", ha assegurat Sean Salomó, l'investigador principal de la missió, de la Universitat de Columbia de Nova York. "

 Els científics creuen que Mercuri no és habitable,però el descobriment de matèria orgànica en un planeta tan a prop del sol podrien ajudar a comprendre com la vida es va originar a la terra i com pot evolucionar en planetes fora del sistema Solar,després de tot, una hipòtesi per explicar l'origen de la vida a la terra, l'anomenada de la teoria panspèrmia, és que els seus ingredients podrien haver arribar a les nostre propi planeta en cometes o asteroides.


Noticies relacionades:

Video:


1 comentari:

  1. Aquesta és una notícia molt interessant, ja que com tots sabem Mercuri és un planeta on és impossible que es desenvolupe alguna forma de vida degut a la seua proximitat amb el Sol,i trobar matéria orgànica és un descobriment molt curiós, a més que ens pot ajudar a comprendre millor com va aparèixer la vida a la Terra.

    ResponElimina