dilluns, 17 de desembre del 2012

La NASA 'desmunta' el mite del fi del mon.


El mon no s’acaba, ni el dia 21 ni avui. La NASA ho te tan clar que tenia previst llançar aquest vídeo el dia 22, darrere el suposat apocalipsis.

Un narrador de la NASA explica que aquesta teoria ve a un error d’interpretació.
El Doctor John Carlson va començar a estudiar el 22 de desembre de fa 35 anys enrere. Eren grans astrònoms i varen desenvolupar una llengua escrita. El que mes els va impressionar va ser el seu sentit del temps.  D’acord amb la nostra ciència, el Big Bang va ocórrer fa 13.700 milions d’anys. Hi ha ruïnes mayes que tenen referencia a temps de milions i milions d’anys abans. Es com un conta kilòmetres que quant esgota tots els seus dígits comença de zero. Aquesta repetició es clau en el 2012.

Ni asteroides, ni planetes errants, ni flamarades.

Segons el astrònom Don Yeomans ningun planeta ni asteroide te una trajectòria apuntant la Terra. Tampoc hi ha planetes que vagin a destruir-nos, i si n’hi haguera, diu el astre biòleg David Morrison que lla el veuríem com un dels objectes mes brillants del cel mai vists. Lika Guhathakurta, experta en estrelles de la NASA, diu que el Sol tampoc es una amenaça. Es troba a hi des de abans de l’existència dels mayes i mai ha destruït el mon.

Així que en la NASA es prenen aquestes dates com una oportunitat per acostar-se a la cultura maya, els descendents quals han desmentit el apocalipsi. Gaudiu que el mon no es va acabar ahir.

Noticia original

Enllassos relacionats






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada