dilluns, 17 de desembre del 2012

Viseres contra el càncer

Mes de 8.000 viseres blaves entraren ahir en el zoo de Barcelona en la festa infantil solidaria (ponte la gorra) per recolzar els xiquets amb càncer.

Entre tots els animals del zoo, la Associació AFANOC va reunir a milers de famílies que amb tan sols 5 euros van assegurar l’entrada al zoo i una visera solidaria.

Jordi Labanda ha sigut el responsable del disseny de la gorra aquest any.
La festa va servir per a recaptar suficients fondos per als projectes que donen suport emocional a les famílies. Gracies a la recaptació de les festes, AFANOC ha aconseguit posar en marxa La casa de los Xuclis, un edifici en el qual donar inici a les famílies que per malalties dels fills han tingut que desplaçares a Barcelona per al tractament.
En el seu primer any, la associació ja ha acollit a mes de 120 famílies de tot arreu del mon.
Junt a les gorres, varen estar presents a la festa els xuclis, altre dels símbols de la lluita del càncer infantil. Son uns personatges que xuplen les malalties dels xiquets i els mals rotllos que els causen a ells o a les famílies.
El esdeveniment va comptar amb la presencia dels actors de ‘’Polseres Vermelles’’, polítics i la sindica de greuges de Barcelona. Tallers, jocs i actuacions musicals varen ser algunes de les activitats que varen ocupar un mati festiu que va donar un punt d’alegria al càncer infantil.

Noticia

Noticia relacionada



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada