dilluns, 24 de febrer del 2020

La crisis del coronavirus

A Itàlia s’han suspès les classes ja que han augmentat les morts a Itàlia. S’està intentant contenir la malaltia a partir de varies mesures: prohibició d’entrada i eixida del país…


A Itàlia s’han suspès les classes ja que han augmentat les morts a Itàlia. S’està intentant contenir la malaltia a partir de varies mesures: prohibició d’entrada i eixida del país, etc.

Les principals borses europees han obert la setmana a la baixa amb caigudes superiors a l'2%, i més de el 4% a Milà. Les autoritats xineses, per la seva banda han informat de 150 noves morts (prop de 2.600 en total) i han prohibit el comerç i el consum d'animals salvatges. Corea del Sud ha confirmat dues noves víctimes i 161 casos, el que eleva la xifra a set morts i 833 afectats al país asiàtic. A l'Iran ja són 12 els morts.


A part de les morts també hi han problemes com els vols, el preu del petroli, les anul·lacions del Parlament a China, la renuncia de les mesures de protecció del virus a Wuhan... que estan fent encara més dur aquest virus que s’ha descobert que es el mes greu des de 1946.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada