divendres, 28 d’abril del 2017

L'aire de Barcelona, contaminat.

A pesar de notar una millora respecte a l'any passat, Barcelona sobrepasa la quantitat adequada de diòxid de nitrògen (NO2) en la atmosfera, la qual supera els llimits europeus i els recomanables per la OMS.

Aquest problema afecta a tots els habitants d'aquesta comunitat, però tambe al gran nombre de turistes que recorren Catalunya cada dia. Es un problema seriós, real i que pot perjudicar al futur.
Si seguix en augment, es prohibirà la circulacio per vies interurbanes de vehicles amb mes de 20 anys d'antiguitat perque segons la Generalitat, emitixen 58 vegades mes NO2 que uno nou, inclus s'aplicaran nous sistemes d'impostos sobre le semisions de NO2.

Llevat d'aquests vehicles que proporcionen molta contaminació, en la resta de Catalunya s'ha comprovat que la majoria dels contaminants evaluats complixen amb tots els objectius. 
El conseller Josep Rull anuncia que "es un problema que afecta a la slaut de tots", per a concienciar a la població i que tinguen mes cura.
Ademés, s'està treballant en una aplicació per al mòbil que ens permet concultar les dades sobre l'estat o la claitat de l'aire en temps real en estacions georreferenciades, tinguent en compte l'evoluició de cada contaminant al llarg de la setmana. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada