dijous, 20 d’abril del 2017

La desforestació arrasa "el pulmó del món"

La desforestació han aplegat a la zona que és considerada com "el pulmó del món" es refereix a la zona de Brasil, en aquesta zona la desforestació ha augmentat fins a un 28% en un any. Es tracta d'un augment que ni el mateix govern esperava i per aquesta raó EUA es troba en una posició difícil des del punt de vista de la desforestació.

Aquesta notícia ha fet que la imatge de desforestació a Brasil disminuïsca molt bruscament perquè teníem una imatge molt positiva d'aquest.
La ministra Teixeira va dir que la responsabilitat era d'alguns estats i que si ha passat aquest fet és pels pocs controls que s'han fet al llarg de l'any a la zona amazònica. Però aquesta acusació la ministra la va negar perquè ella nega que aquesta desforestació haja passat per una baixa de recursos.

En canvi, alguns ambientalistes tenen opinions diferents de les del govern. Els ambientalistes diuen que és causat per un satèl·lit que van construir el govern brasiler que va provocar una gran quantitat de tala d'arbres il·legalment.

Tot i que l'any 2011 va ser l'any amb menys desforestació amb quasi 6.481 km quadrats, els especialistes asseguren que en els últims mesos han augmentat els controls per a què aquest fet no és produïsca de nou.



Noticia original
Noticia relacionada
Video

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada