diumenge, 27 de desembre del 2015

S'aguditza la contaminació de Xina

Els alts nivells de contaminació han provoca que en la Xina és cancel·en centenars de vols en la capital, Pequín, mentres que més de 100 milions de persones han tingut que romangueren en els seus domicilis. La major part de la contaminació és produerix per el creiximent de l'ús de carbó entre altres.

A Pequín s'havia conclòs amb els pitjors dies de contaminació el pasat dimarts després de diverses jornades en alerta roja, el divendres els índexs de partícules PM2.5 que són les més perjudicials per a la salut van augmentar.

Els mesuraments de nivells tan tòxics com el que es va registrar Pequín volten a una xifra que en l'escala que utilitzen les autoritats d'EUA excedix el que es considera "molt poc saludable" e inclus "perillosa". La premsa va admetre que la qualitat de l'aire que van respirar els pequinesos durant novembre i desembre es troba en el seu pitjor moment dels últims 3 anys

L'agència Xinhua va difondre una sèrie de fotografies en què apareix la boira tòxica o edificis que desapareixien entre núvols de pol·lució.












Noticia original.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada