diumenge, 27 de desembre del 2015


El clima és el resultat de de diversos processos biològics que es transmeten d'individus a ecosistemes i d'aquí al medi ambient. Des del segle XIX fins ara, l'home a accelerat molts processos de producció de gasos que incrementen l'efecte hivernacle.



Investigadors de la Universitat de Hawaii a Manoa han fer uns càlculs que pareixen apocalíptics. Cap a l'any 2047, els científics, han determinat que aquestos lleugers canvis en el clima i amb les fluctuacions actuals, els anys mes freds del futur seran més càlids que els anys mes calorosos que han registrar des del segle XIX fins la data.
Els punts més sensibles a aquestos canvis es troben en els tròpics.

Però no soles els humans es veuran afectats, sinó que el escalfament global afectarà enormement a la biodiversitat. Les especies no humanes son menys resistents a una petita variació climàtica, la qual cosa, pot ser terrible.



1 comentari:

  1. Hola Rocio!
    Sí els humans ens veurem afectats pel calfament global però també em de ser conscients de què tenim gran part de responsabilitat de què el planta terra actualment estiga en aquestes condicions, ja que no en sabem mantindre'l com cal.
    Hui dia ja ens vegem afectats pel canvi climàtic, cada hivern és més calorós i de fet aquest any encara no ha fet massa fred i no ha plogut quasi res durant tota la tardor ni tampoc els mesos que portem d'hivern i a aquesta zona d'interior no hauria de ser així. I en aquest cas el camp és el que més o recent, ja que les collites no donen tot el que s'espera i hi ha menys productes per a la venda.

    ResponElimina