dilluns, 28 de setembre del 2009

La píndola postcoital arriba sense recepta a les farmàcies


Aquesta setmana pot ser siga l'última vegada que a les dones les quals els ha fallat el mètode anticonceptiu hagen d'anar primerament a un centre mèdic per recomanació d'un especialista per poder pendres la píldora del dia de després.

Aquest canvi tal vegada ha sigut l'estudi dels efectes secundaris d'aquest fàrmac, ja que no pot fer mal a ningún organ del cos vaginal que puga perjudicar la formació d'un nou ésser, etc. ja que per anar primerament al centre mèdic es més temps gastat, i la píldora es més efectiva quan antes millor. La qual cosa no canvia que els farmaceutics els quals venguen aquest productes deuen advertir primerament que aquesta píldora no és com una píldora qualsevol, sino que és un canvi hormonal molt fort i no es pot utilitzar com un simple mètode anticonceptiu.

L'objectiu que es vol traure d'aquest desenvolupament es rebaixar el nombre d'avortaments ja que moltes xiques menors d'edat no estan preparades per ser mares, i el més important és concienciar a la gent per a que s'informe abans de utilitzar-la mitjançant estudis i guies que han elaborat el Consell General de Colegis Farmacèutics.

Per la meua part, la píndola del dia següent es bona solució per no quedar-te embaraçada, sobretot per a les xiques adolescents que per qualsevol cosa han tingut un "accident",etc però açò no vol dir que estiga d'acord en que estiga a la venta en totes les farmàcies sense informar abans que és ni quin resultat pots obtindre d'ella. El que estaría bé podria ser que la píndola estaguera a la venta en totes les farmàcies però sols aquelles persones majors d'edat, ja que així, una persona major de 18 anys ja es conscient de saber el que fa i quines mesures de seguretat pren.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada