dimarts, 3 de novembre del 2015

Humans Vs Mare Naturalesa


Durant l'any 2015, la naturalesa ens ha estat enviant senyals. Ha estat l'any més calurós de la història.

Segons l'ONU, ha augmentat cinc voltes el nombre d'oles de calor, inundacions i tormentes des de 1970. Tots els estudis afirmen el major número de vegades amb que ocorren fenòmens climàtics externs com temepratures altíssimes o baixíssimes, pluges torrencials, sequeres etc. És tan evident aquest augment, que la xifra de persones que s'han desplaçat de les seues cases per desastres climàtics és major que les que s'han desplaçat per conflictes armats.


Estudis exposen que a finals del s.XXI en algunes zones del golf Persa serà insuportable la vida humana, ja que els riscos d'estar a l'imtempèrie unes hores poden ser mortals.

Els científics han deduït que aquestos canvis climàtics són deguts a l'augment de gasos en l'activitat humana. No obstant, hi ha actors que s'hi neguen a admetre aquesta evidència perquè no imaginen un altre món en el que no es consumisca l'energia de la manera en com ho fem ara. També hi ha una altra evidència: el món humà encara no ha sigut capaç d'actuar amb eficàcia respecte al calentament global.
Així i tot, açò no es deu a les manipulacions d'empreses, sinó, a la naturalesa.
Els humans ens hem acostumat a uns hàbits i ens costa molt deixar-los. Tot apunta que fins que no passe res que ens afecte d'una manera ràpida i directa, els humans no actuarem respecte al que està passant.

Tenim una gran addicció pel consum de carboni. L'utilitzem amb excès per a totes les coses. I una vegada utilittzat, l'emetem a l'atmosfera com CO2 i aquest calenta el planeta i torna boig el clima. I necessitem canviar aquesta realitat.
La primera conferència mundial sobre el medi ambient va tindre lloc a Brasil l'any 1922 i la pròxima tindrà lloc a París dintre de poc. Aquesta última apunta proposar avanços.

Així i tot, les metes que es proposen no són les suficients per a reduïr aquest problema. I aleshores, oblidem que la mare naturalesa sempre guanya.


Notícia Original.

2 comentaris:

  1. Es veritat que durant els últims anys els humans hem anat contra la mare natura, incrementant emissions de gasos contaminants, explotant els seus recursos, etc. I pareix que no tinga un fi beneficiós per a ningú, ja que prompte la terra esgotarà els seus recursos i nosaltres no serem capaços de viure sense ells. Es proposen molts plans de milloria per evitar aquesta catàstrofe, però finalment acaben siguent tots sols projectes que mai es duen a terme de la manera acordada.

    ResponElimina
  2. Estic d'acord de que la humanitat no es dóna compte de lo que pot produir tot açò,i al pas que anem cuan ens donem compte ja será massa tard, fins al punt que nos es podra viure, però encara que ho plantejen no veuen un món diferent, ni cap a millor, ni cap a pitjor, encara no el coneixem, però si podem previndre y predir el món si no canviem.

    ResponElimina