dimecres, 30 de setembre del 2015

Pintura ecològica de nopal.


Tres joves, d’entre 13 i 14 anys, han desenvolupat un projecte que beneficia no sols al seu entorn natural, sino que també al social: una pintura ecològica feta amb nopal.

Amb el seu producte, la base del qual és un component natural, Nashelly Flores, Paola Ornelas i  Valeria Rodríguezcontribueixen al cuidat del medi ambient  i es converteixen en joves emprenedors.




Es tracta de Ecopinta, una pintura ecològica i orgànica, que té algunes variants, depenent de la versió. En totes és menys contaminants, mes econòmica i en aquest cas permet  que els joves participen activament en l’aprofitament adequat de recursos naturals.


1 comentari:

  1. Des del meu punt de vista que gent tan jove tinga aquesta gran iniciativa em sembla extraordinari. Has d'estar molt centrat en allò que vols i busques per a aconseguir els teus objectius i aquests joves d'entre 13 i 14 anys han sigut capaços de fer-ho. M'encanta la idea de la pintura ecològica, ja que tota ajuda és poca, i si anem a poc a poc aconseguint utilitzar tots els recursos que ens proporciona la naturalesa, anem guanyant temps i anem fent-li més difícil a la contaminació, al canvi climàtic... que guanyen la partida. Encara que hem de tindre present que tampoc podem començar a explotar aquest recurs i hem de respectar-lo. A més, en els temps que corren és genial que aquesta pintura siga més econòmica també. En definitiva, genial idea que espere que funcione.

    ResponElimina