dimecres, 30 de setembre del 2015

Pensar en positiu per lluitar contra el canvi climàtic

A causa que en molts països, la corrupció o crisi econòmica, alarmen ara més als ciutadans que la lluita contra el canvi climàtic, un grup de científics han revelat un nou mètode per estimular la població cap a la lluita contra el canvi climàtic, que consisteix a pensar en positiu, parlant dels beneficis econòmics i socials d'una societat amb menys contaminació

En l'estudi, realitzat entre juny 2013 i juliol 2014, s'han enquestat 7.000 persones, de 24 països amb diferents grau d'emissió de gasos contaminants.
La majoria dels enquestats eren universitaris, i no hi va haver diferències entre les opinions d'home i dones. Les qüestions que més van motivar als participants van ser el desenvolupament econòmic, l'avenç científic i ser una societat més solidària.

A través d'aquest estudi també es va deduir que els enquestats que eren escèptics sobre l'existència del canvi climàtic, també van mostrar respostes positives quan es proposava els beneficis d'enfrontar-se a aquest fenomen.

Paul Bain, investigador de la School of Psychology and Couselling (Austràlia) i autor principal del treball, diu: "En compte d'intentar convèncer les persones que es preocupin més pel canvi climàtic, potser actuarien si la seua mitigació produïra altres beneficis que si els interessen "

Els investigadors suggereixen a les administracions públiques, que considerin aquests resultats a l'hora de dissenyar nous plans contra el canvi climàtic.
 

Vídeo relacionat:

1 comentari:

  1. Em pareix una notícia molt interessant, pense que la societat hauria de prendre consciència d'aquest fet. Som els humans els que emetem aquests gasos contaminants a l'atmosfera i només estem perjudicant-nos a nosaltres mateixos i no estem adona'n-nos-en, per aquesta raó pense que aquesta notícia podria fer que els polítics i també la societat en general que prenguérem consciència per a poder viure en unes condicions millors. També, les empreses, a l'hora de realitzar productes, si els polítics que hui dia són les personalitats a les quals la gent segueix haurien d'insistir en aquest aspecte per a què la societat a poc a poc es mentalitze i poder avançar en aquest aspecte i no contaminar tant l'atmosfera i així, el canvi climàtic no augmentaria tan ràpidament, que és el que està perjudica'n-nos a tots els ciutadans.

    ResponElimina