dijous, 18 de setembre del 2014



L'ENERGIA EÒLICA REDUEIX LA FACTURA ELÈCTRICA

Durant 4 anys la Universitat del País Vasc ha fet una investigació sobre el cost dels sistemes de reitribució.
Primer han medit l'estalvi del mercat per la paticipació de les fonts renovables. I després han calculat l'import.
Ens confirmen que durant 2008-2009 els beneficis del mercat van ser majors al que realment costa el sistema. En canvi segons el que ens diu Cristina Pizarro en 2010 la balança més o menys es va equilibrar. La gent ja no paga més del que deu, sinó que més o menys paga el que toca.
Ens argumenta que comparàn les energies per separat, la eòlica per exemple si que ha tingut èxit i és rentable. En canvi la solar fotovoltaica encara no ha sigut prou utilitzada per a poder eixir rentable.
Cristiana acaba concluint que aquestes fonts d'energia des del seu punt de vista no són molt prometedores. Ja que fan falta subvencions entre altres coses. A més açò seguirà afectant en el medi ambient ja que les energies que utilitzem mejoritàriament són contaminants. I si no tenen èxit continuarem en la nuclear, la majoria de gent. Que és la que més s'utilitza.




NOTICIA ORIGINAL
http://www.agenciasinc.es/Noticias/La-energia-eolica-reduce-la-factura-electrica

NOTICIES RELACIONADES
http://economia.elpais.com/economia/2014/04/07/actualidad/1396888065_742601.html
http://www.ambientum.com/boletino/noticias/La-energia-eolica-hidraulica-hacen-bajar-precio-electricidad.asp

2 comentaris:

  1. M'ha paregut interessant ja que es important per a estalviar-se diners. Así he trobat aquest link per com estalviar diners als ciutadans: http://www2.eve.es/web/Ciudadanos/Ahorrar-en-la-factura-electrica.aspx

    ResponElimina
  2. Vaja! M'ha paregut molt interesant, ja que en els temps d'avuí en dia està molt bé això d'estalviar-se alguns diiners. I el vídeo molt acertat!

    ResponElimina