dilluns, 2 de desembre del 2013

L’escalfament global del mar.

L’escalfament global del mar ocorre perquè aquest actua com a un lloc on ocultar tant calor com energia. L’escalfament global no està baixant, ja que el calor absent de l’atmosfera pot estar simplement “ocult” als mars i oceans.
Els investigadors del Observatori Terrestre Lamont-Doherty, entre altres investigadors de diferents parts d’Estats Units, han fet un estudi, i a més a més, una reconstrucció de les temperatures en els últims 10.000 anys, per a posar a prova el que deien i com havien canviat les coses. El calfament de l’atmosfera haguera sigut pitjor si el mar no hagués absorbit la calor.
Els científics del Grup Intergovernamental d’Experts sobre el Canvi Climàtic (IPCC) estan totalment d’acord en que, gran part de la calor que els humans hem posat en la atmosfera, a traves d’emissions de gasos efecte hivernacle, el més segur es que haja estat absorbida per el mar. L’augment de la temperatura del mar pot afectar a la biodiversitat, encara que nosaltres no ens adonem, part de la culpa la tenim els humans.
En conclusió, tot açò te una part positiva i una negativa. En part es bo, ja que ens a alliberat d’efectes pitjors del calfament global atmosfèric, però en part es roín, perquè significa que la Terra té un major calfament global del que pensàvem. Tot açò pareix que ara no li donem importància però el temps passa, les coses canvien, i algun dia ens donarem conter que al que no li donàvem importància ara s’ha convertit en una cosa que ens afecta o ens fa malbé.
Notícia original
Notícies relacionades:
-El Mediterrani pateix l’escalfament global
-El mar amaga l'escalfament
Video:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada