dijous, 26 de desembre del 2013

La tragèdia de vuit xiquets.


Fins a vuit xiquets han mort en diferents províncies de la Xina al rebre vacunes d'hepatitis B.
L'última víctima hasigut un nadó que havia sigut vacunat un dia després de nàixer contra l'hepatitis B en perfecte estat de salut . Aquesta vacuna ja ha sigut prohibida per les autoritats del país asiàtic .
La vacuna que va rebre havia estat elaborada en el centre biològic de Tiantan , a Pequín , un gran subministrador de vacunes gratuïtes d'hepatitis B.

Mentre les autoritats asseguren que la causa de la mort encara ha de ser confirmada en l'autòpsia , se sospita que el seu cas sigua similar al dels set nadons que han mort a la Xina des de novembre després de rebre vacunes d'hepatitis B procedents d'un laboratori de Shenzhen.
Excepte l'últim cas , els altres set xiquets havien rebut injeccions fabricades pel laboratori situat a Shenzhen . De moment , es desconeix si les procedents del laboratori de Pequín també seran retirades .
Davant els fets , ara busquen un substitut de la vacuna contra l'hepatitis B. Fundat el 1988 , el laboratori situat a Shenzhen és el major fabricant de vacunes d'hepatitis B a la Xina . Segons el SCMP , la companyia ha declarat de moment que les morts dels nadons són una coincidència que encara hi ha autòpsies per concloure i que continua la investigació per precisar les causes de les morts .

Noticia original.

Noticies relacionades.
- Un muerto en China por un nuevo virus de la gripe aviar
- El niño que vive encadenado

Video.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada