dijous, 4 de gener del 2018

Traumes a l'adolescència poden causar enfermetats cardíaques


L'associació Americana del Cor (American Heart Association, AHA), afirma que les persones que han sofrit abusos, Bullying, han estat presents en actes de violència o han tingut experiències traumàtiques en la seua infantesa o adolescència tenen un risc més alt de sofrir enfrmetats cardíaques. 

L' AHA gràcies a uns estudis a una revista va descobrir que el 60 per cent dels nord-americans ha tingut experiències traumàtiques al llarg de la seua adolescència i la seua infantesa. Aquestes experiències apart de l'abús o ser testimoni de violència poden incluir divorcis, mort de familiars o abusos de substàncies en els pares.

"Parlem de nens i adolescents que experimenten abús físic i sexual, i que són testimonis de la violència", "Tristament, les conseqüències negatives d'experimentar aquests esdeveniments no acaben quan acaba l'experiència, duren molts anys després d'aquestes experiències."


No està clar com aquestes experiències afecten la salut del cor, però pot ser degut a reaccions que danyen la salut mental o biològica i l'estrés . Encara que hi ha evidències observacionals, no proven completament que hi haja causa, efecte.




1 comentari:

  1. el bullying
    no es broma , si necesitas informacion en espa;ol entra en esta pagina , debemos colaborar asi sea teniendo informacion disponible .

    ResponElimina