domingo, 30 de septiembre de 2012

L'anorèxia i les seves causes genètiques.

L'anorèxia, una de les malalties psiquiàtriques més conegudes pot tenir causes genètiques. Aquesta enfermetat normalment la padeixen adolescents que inclús hi han que acaben morin ja que la cura és llarga i duradera.
Les causes d’aquesta malaltia és deuen a la pressió social, a que la persona malalta és vetja millor, a l'existència de problemes familiars, a fer-li front a la infelicitat, i también, al component genètic.
La alimentació és vital  per tal de portar una vida ja que sense forces i vitamines deixarien de funcionar parts vitals al cos.

Malaltia psiquiàtrica més mortífera.
A l'hospital britànic Great Ormond Street, a la unitat de desordens alimenticis han investigat i pareix ser que aquells que pateixen aquesta enfermetat, tenen una part inactiva al cervell, anomenada insula.
Segons les conclusions dels especialiestes, hi ha una predisposició a patir aquesta enfermetat.

Bryan Lask, professor de l'universitat on s'ha realitzat la investigació afirma que "durant molt de temps es va pensar que aquesta era simplement una malaltia de xiques de classe mitjana però que no és així, no és una malaltia per la qual un opta, és un trastorn molt més seriós del que s'havia pensat ".


Video:
-Noticia original.

-Noticies relacionades:
·Els misteris de l'anorèxia.
·Factors detonants de l'anorèxia en els adolescents.

1 comentario:

 1. Aquesta notícia ma semblat molt interessant, però no és nou llegir un article amb aquest tema, ja que és un problema molt habitual actualment entre els joves, principalment entre les dones. Hi ha molta gent que pateix aquest trastorn i per això pense que publicar notícies a internet, veure'n per la televisió és una bona manera d'advertir a la gent de la seriositat que presenta aquest trastorn, i dels múltiples problemes que pot provocar en la persona que ho pateix, fins i tot la mort.

  Un detall molt important és: no voler ser com els prototips de xiques o xics que apareixen en la televisió, sinó acceptar-se un mateix, tal com és, i si en algun cas ha d'aprimar-se per problemes de salut, el millor és visitar un especialista i no deixar de menjar directament per pedre pes de seguida.

  Ací t'adjunte una notícia relacionada amb l'anorèxia que també explica els problemes que duu aquesta malaltia.

  Notícia relacionada:

  http://fresqui.com/actualidad/otros/la-anorexia-un-gran-problema-en-la-sociedad-actual/-18624

  Vos adjunte també una notícia que explica: Què és l'anorèxia?:

  http://www.xtec.cat/~mserra14/imatge/anorexia.html

  Ací vos deixe un vídeo bastant impactant relacionat amb aquest tema.

  http://www.youtube.com/watch?v=6_9azAJLi5g

  ResponderEliminar