diumenge, 30 de setembre del 2012

L'anorèxia i les seves causes genètiques.

L'anorèxia, una de les malalties psiquiàtriques més conegudes pot tenir causes genètiques. Aquesta enfermetat normalment la padeixen adolescents que inclús hi han que acaben morin ja que la cura és llarga i duradera.
Les causes d’aquesta malaltia és deuen a la pressió social, a que la persona malalta és vetja millor, a l'existència de problemes familiars, a fer-li front a la infelicitat, i también, al component genètic.
La alimentació és vital  per tal de portar una vida ja que sense forces i vitamines deixarien de funcionar parts vitals al cos.

Malaltia psiquiàtrica més mortífera.
A l'hospital britànic Great Ormond Street, a la unitat de desordens alimenticis han investigat i pareix ser que aquells que pateixen aquesta enfermetat, tenen una part inactiva al cervell, anomenada insula.
Segons les conclusions dels especialiestes, hi ha una predisposició a patir aquesta enfermetat.

Bryan Lask, professor de l'universitat on s'ha realitzat la investigació afirma que "durant molt de temps es va pensar que aquesta era simplement una malaltia de xiques de classe mitjana però que no és així, no és una malaltia per la qual un opta, és un trastorn molt més seriós del que s'havia pensat ".


Video:




-Noticia original.

-Noticies relacionades:
·Els misteris de l'anorèxia.
·Factors detonants de l'anorèxia en els adolescents.